Aktualnie zamówienia tylko z ODBIOREM OSOBISTYM
509 569 569
BURGER
-
Szef kuchni poleca
Cowboy beef burger
(400g+500g) bułka ziemniaczana, 2x mięso wołowe, 2x bekon, warzywa grillowane, 2x ser mimolette, sałata strzępiasta, pomidor, ogórek konserwowy, cebula marynowana, frytki stekowe. -
Texas burger
(200g+400g) bułka ziemniaczana, mięso wołowe, ser mimolette, bekon, warzywa grillowane, sałata strzępiasta, pomidor, ogórek konserwowy, cebula marynowana, frytki z batata. -
New York burger
(200g+350g) bułka ziemniaczana, mięso wołowe, ser mimolette, sałata strzępiasta, pomidor, ogórek konserwowy, cebula marynowana, frytki stekowe. -
Arizona VEGE Burger
(180g+300g) bułka ziemniaczana, kotlet sojowy, ser mimolette, sałata, pommidor, ogórek konserwowy, cebula, guacamole, frytki z batata. -
Kentucky Burger
(180g+350g) bułka ziemniaczana, filet z kurczaka panierowany w cieście piwnym, ser mimolette, sałata strzępiasta, pomidor, ogórek konserwowy sos, frytki z batata. -
Lunberjack Burger
(200g+400g) bułka ziemniaczana, mięso wołowe, pieczarki, panierowana mozzarella, boczek, jalapeno, cebula prażona, sałata strzępiasta, ogórek konserwowy, pomidor, frytki.
GRILL STEAK MENU
-
NEW YORK STEAK 350G
350g, ODPOWIEDNIO CIĘTA PORCJA ROSTBEFU -
RIB EYE STEAK 300G
350g, KLASYCZNY KAWAŁEK ANTRYKOTU Z TŁUSTYM OCZKIEM- NADAJĄCYM MU SMAKU I CHARAKTERU -
SIRILION STEAK 250G
250g, NAJSZLACHETNIEJSZY ELEMENT MIĘSA WOŁOWEGO -
ŻEBRO WOŁOWE 700G
750g, MARYNOWANE W AUTORSKIEJ PIWNEJ MARYNACIE
ZUPY, MAKARONY, SAŁATKI
-
Krem kukurydziany
z owocami morza i łososiem, grissini, oliwa bazyliowa -
Zupa meksykańska
mięso wołowe, cebula czerwona, czosenk, fasola, kukurydza, papryka czerwona i chilli, pomidory pelatti, nachosy, pietruszka. -
Krem z warzyw sezonowych
na rosole królewskim, seler, por, ziemniaki, marchewka, papryka, pietruszka -
Sałatka A'la Cesar
grillowany kurczak, suszone pomidory, piklowana czerwona cebula, ogórek, ser sałatkowy, grzanki, vinegret miodowo - musztardowy -
Sałatka z grillowaną polędwicą
rostbef, rukola, granat, szpinak baby, mini kukurydza, ser Corregio, sos jogurtowo - koperkowy. -
Tagiatelle z kurczakiem
łosoś, sos winny, pomidorki koktajlowe, rukola. -
Tagiatelle z polędwicą wołową
grillowany kurczak, sos grzybowy, suszone pomidory, rukola, corregio
PRZYSTAWKI
-
Quesadilla chicken
tortilla, filet z kurczaka, warzywa grillowane, sos, ser mozzarella, cebula czerwona. -
Skrydełka
(8szt.) podawane w pikantnym sosie bostońskim oraz wypiekanymi nachosami. -
Tatar z polędwicy wołowej
polędwica wołowa siekana, pikle, jajko przepiórcze, borowiki, musztarda francuska, pieczywo. -
Krewetki w sosie maślanym
krewetki (8szt.), pomidorki cherry, czosnek, papryczka chili, grzanki, nać pietruszki.
DODATKI
-
FRYTKI STEAKHOUSE
150g -
FRYTKI Z BATATA
150g -
ZIEMNIAKI OPIEKANE
150g -
SOS
z zielonego pieprzu, BBQ lub grzybowy. -
WARZYWA GRILLOWANE
cukinia, papryka czerwona, cebula 150g -
Sałatka Colesław
200g -
Chwilowo niedostępne
Proziaki
-
Mix sałat z vinegret
NAPOJE
Regulamin
| Polityka prywatności
| Zgody marketingowe
| Panel Restauratora
Uruchom zamówienia online w swojej restauracji!